Kirjeldus
Kuivpärmi Bragman 48 saab kasutada koos mistahes virdega, mis on saadud maisist, nisust, odrast või rukist. Lisaks pärmile on lisatud ka pärmi toitained, vitamiinid ja mineraalid. Bragman 48 Universal alkoholipärmil on kahesugune kasutamine. Neid saate kasutada 7-10 päeva jooksul kuni 20% alkoholi saamiseks (erijuhtudel 21%) või 48 tunni jooksul 14% alkoholi saamiseks.
Alkoholi tase, kääritamistemperatuur ja kääritamisaeg on toodud järgmises tabelis:
Suhkru kogus | 6kg | 7kg | 8kg | 9kg |
Vee kogus | 21l | 20l | 20l | 20l |
Vee soovitatav temeratuur vee lisamisel | 40*C | 35*C | 30*C | 25*C |
Kääritamise aeg temepratuuril 20*C | umbes 48 tundi | 3-4 päeva | 5-8 päeva | 8-12 päeva |
Ruumi teperatuuri lubatud vahemik | 20-35*C | 20-33*C | 20-27*C | 18-24*C |
Eeldatav alkoholisisaldus | 14% | 16,5% | 20% | 21% |