Kirjeldus
Sobib raskete käärimistingimuste korral ja seguneb suhkrusiirupitega. Käärimistemp. 10-30°C Koostis: pärm (Saccharomyces cerevisiae *), emulgaator: sorbitaanmonostearaat (E491)
Tagab fruktoosi väga hea assimilatsiooni ja sobib suurepäraselt suure raskusastmega siidritele. Parim siidripärm puuviljasuse tagamiseks.
Väga kõrge aromaatne intensiivsus ja keerukus värskete puuviljaliste nootide (õun, banaan-pirn, punane, tsitruselised ja eksootilised puuviljad) suunas koos huvitavate viimistletud puuviljanootidega.
Annab magusa ja tugeva kommi laadse maitse.
DOSEERIMINE – esmakääritamisel 10–20 g / hl
KASUTAMINE – Magusate siidrite jaoks värsketest õunamahladest.
2,50 €
Copyright © BS Kaubandus OÜ