Kirjeldus
Valmistage veelgi maitsvamat õlut, millel on tugevam ja värskem linnasearoom.
Selle pruulimisprotsessi eesmärk on minimeerida kokkupuudet hapnikuga pruulimisprotsessi ajal meskimise, jahutamise ja kääritusmahutisse ümber villimise käigus.
Vees, virdes või õlles lahustunud hapniku kontsentratsioon näitab, kui hästi see on saavutatud. Minimeerides kokkupuudet hapnikuga, säilivad õlles olemasolevad maitsed paremini ning õlu saab pikema maitse- ja säilivusaja.
Toote üksikasjad
Komplekt koos tarvikutega madalhapniku pruulimiseks Braumeister 50l-ga
Võimaldab meskimist ja BM-Plusiga ka jahutamist minimaalse õhukontaktiga
Palju kõrgema fikseeritud filterplaadiga on võimalik linnaseid rohkem täita
Sisaldab ujuvkaant, filtriplaadi tugirõngast ja kinnitusmutrit