GV2 – Robust wine yeast

See on väga jõuline pärm, mis käärib tempokalt, tagades seega minimaalse bakterite riknemise ohu.
Pärm sobib nii valgetele kui ka punastele veinidele.
GV2 Gervin veinipärm sobib eriti hästi punaste veinide valmistamiseks, mis põhinevad sügisviljadel nagu murakad ja leedrimarjad.
Nagu pärm GV 1, käärib see temperatuuril 15 ° C.
Ärge kasutage seda pärmi, kui virre on liiga tugevalt sulfaaditud, sest see võib seejärel moodustada väävelvesinikku, eriti kui virre on toitainetevaene.

1,95 

Ostukorv10
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
Mahlapress roostevabast alusplaadiga 20L-0
-
+
Õllepärm Safale BE-256 11,5g-0
-
+
-
+
Viinhape VINOFERM Tartrol 100g-0
-
+
Kroonkork Kuldne tihendita, 29mm.-0
-
+
Saflager S-23 500g-0
-
+
Traat šampanja korgile (mütsiga), 100tk-0
-
+
Vahesumma
616,93 
Kokku
616,93 
Jätka ostlemist
10
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88