GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

Ostukorv12
GV6 - Light dessert wine yeast, 5g-0
-
+
GV1 - Universaalne veinipärm, 5g-0
-
+
GV10 - Light sparkling wine yeast-0
-
+
-
+
Safale K-97 500g-0
-
+
Linnasetoru tihend Braumeister 20l-0
-
+
SafCider AS-2, 5g-0
-
+
-
+
-
+
Organic Sinamar® 5,9 kg kanister-0
-
+
PREMIUM Pinot Grigio 5,3l-0
-
+
Vahesumma
303,77 
Kokku
303,77 
Jätka ostlemist
12
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88