Safbrew S-33 (11,5g)

Doseerimine:
Esmasel kääritusel: 50 – 80g/ 100L.
Pudelis järelkääritamisel: 2,5 -5,0 g/ 100L.
Soovitatav käärimise temperatuur: 15C-20C.

1,79 

Kirjeldus

Väga populaarne pärm, mis annab väga head säilivuse omadused kui ka tervikliku tulemuse. See pinnakäärituse pärm tootab head maitset ja on kasutusel erinevate eriõllede kääritamisel (Belgia-tüüpi nisuõlled, Trappistid jne.). Veel sobib hästi pudeliõlledele. Annab suurepärase tulemuse kõrge alkoholisisaldusega õllede kääritamisel (7,5% või isegi kuni 11,5%). Settimine: keskmine. Final gravity: kõrge.

Ostukorv19
-
+
GV11 - Red fruit wine yeast, 5g-0
-
+
Tinsel Toes 3.0kg-0
-
+
Linnaseekstrakt "Bavarian Maibock"-0
-
+
-
+
CO2 balloon 8g 10tk-0
-
+
SafCider AC-4, 5g-0
-
+
Linnasetoru tihend Braumeister 20l-0
-
+
-
+
GV10 - Light sparkling wine yeast-0
-
+
-
+
Muntons Premium Pilsner 1,5kg-0
-
+
Safbrew WB-06 500g-0
-
+
-
+
SafCider TF-6, 5g-0
-
+
GV1 - Universaalne veinipärm, 5g-0
-
+
BAG-in-box alum. kott 5l-0
-
+
Kohatäide
-
+
Vahesumma
275,06 
Kokku
275,06 
Jätka ostlemist
19
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88