Safbrew T-58 (11,5g)

Doseerimine:
Esmasel käärimisel: 50 – 80g/ 100L.
Pudelis järelkääritamisel: 2,5 -5,0 g/ 100L.
Käärimise temperatuur: 15C-20C

1,90 

Kirjeldus

Spetsiaalne pärm, mis on valitud estrilise, mõnevõrra piprase ja vürtsise mekiga tulemuse pärast. Sobib pudelis järelkääritamiseks ja annab suurepärase tulemuse kangete (8,5% või kuni 11,5%) õllede pruulimisel. Settimine: keskmine. Final gravity: kõrge.

Ostukorv4
Saflager S-189 (11,5g)-0
-
+
Õhulukk + tihend-0
-
+
CO2 balloon 8g 10tk-0
-
+
Šampanjapudel 0.375l roheline ilma korgita-0
-
+
Vahesumma
33,21 
Kokku
33,21 
Jätka ostlemist
4
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88