Saflager S-23 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,19 

Kirjeldus

See põhjakäärituse pärm pärineb Saksamaalt ja on tuntud ka koodiga RH. Seda sorti kasutavad Lääne-Euroopa pruulikojad. Pärmist toodetud õllel on täheldatud puuviljast ja estrist maitset. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

 

Parim enne: 08/2017

Ostukorv11
Safale US-05 500g-0
-
+
Pressitud šampusekork 48x30,5mm 100tk-0
-
+
Saflager S-189 (11,5g)-0
-
+
-
+
GV1 - Universaalne veinipärm, 5g-0
-
+
-
+
Klamber Steryl sifooni kinnitamiseks-0
-
+
-
+
Muntons Canadian Ale 1,5kg-0
-
+
GV9 - White wine yeast-0
-
+
Vahesumma
117,47 
Kokku
117,47 
Jätka ostlemist
11
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88