Saflager S-23 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,19 

Kirjeldus

See põhjakäärituse pärm pärineb Saksamaalt ja on tuntud ka koodiga RH. Seda sorti kasutavad Lääne-Euroopa pruulikojad. Pärmist toodetud õllel on täheldatud puuviljast ja estrist maitset. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

 

Parim enne: 08/2017

Ostukorv8
Safbrew WB-06 500g-0
-
+
-
+
Silikoonvoolik avaga 10x14mm-0
-
+
-
+
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
-
+
GV9 - White wine yeast-0
-
+
Vahesumma
95,17 
Kokku
95,17 
Jätka ostlemist
8
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88