Saflager W-34/70 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Soovitatav käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,90 

Kirjeldus

See kuulus pärmi sort Saksamaalt Weihenstephanilt on kasutusel õlletööstustes kõikjal maailmas. Seda eriti tänu tema tehnoloogilistele omadustele. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Ostukorv10
Safale K-97 11,5g-0
-
+
Pudelite sildistaja FleXlabeller PE-Q-0
-
+
Pudelite sildistaja FleXlabeller PE-ET (automaatse templiga)-0
-
+
Meskimise kott (suur)-0
-
+
-
+
-
+
Linnaseveski Braumeister-0
-
+
Pudelite sildistaja FleXlabeller PE-0
-
+
-
+
Termokapsel (tumepunane) 100tk-0
-
+
Vahesumma
4,727,32 
Kokku
4,727,32 
Jätka ostlemist
10
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88