Saflager W-34/70 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Soovitatav käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,90 

Kirjeldus

See kuulus pärmi sort Saksamaalt Weihenstephanilt on kasutusel õlletööstustes kõikjal maailmas. Seda eriti tänu tema tehnoloogilistele omadustele. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Ostukorv8
Õllepärm Safale BE-256 11,5g-0
-
+
Safale K-97 500g-0
-
+
Plastikust kopsik 3l-0
-
+
Šampuse- ja veinipudelite korkija (jalgadel, sinine).-0
-
+
Vastusurve villija "William Warn"-0
-
+
Pektolüütiline ensüüm VINOFERM Zymex 100g-0
-
+
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 50-60%-0
-
+
Vahesumma
1,026,30 
Kokku
1,026,30 
Jätka ostlemist
8
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88