Tanniin Punastele veinidele 20g

Tanniin punastele veinidele. Valmistatud magusast kastanist.

3,80 

Kirjeldus

Tanniin magusast kastanist. Kasutatakse peamiselt punaste veinide jaoks. Maitsepuketi parandavate omaduste kõrval on stabiliseeriv toime ka antotsüaanidele (punased pigmendid). Parim lisada kääritamise alguses. Annustamine: 1-3 g / 10 liitrit.

Kuidas määrata, millist lisabiokeemiat kasutada?

Katsetamine ja eksimine on endiselt üks lihtsamaid ja paremaid meetodeid. Võtke veinist mõned proovid, mida tuleb selgitada / parendada, ja pange need katseklaasidesse. Lisage igasse katseklaasi paar milliliitrit või grammi erinevat biokeemilist maitse parandajat. Abiks oleks veel üks pektoensüümiga veini / mahla katseklaas ja alfa-amülaasiga (tärkliserikastes puuviljades) katseklaas. Lase paar tundi seista ja näed, milline biokeemiline komponent annab parima tulemuse!

 

Ostukorv6
Veinipudeli korgid 38x24mm Flor 100tk (6-7a)-0
-
+
5kg Mount Hood 2018-0
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 80-90%-0
-
+
-
+
pH-ribad 1-12 universaalsed-0
-
+
-
+
Vahesumma
135,74 
Kokku
135,74 
Jätka ostlemist
6
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88