GV11 – Red fruit wine yeast, 5g

Ideaalne punastele puuvilja veinidele. Kiire käärimine. Alkoholitaluvus 16%.

Sort D (kõrge happesusega puuviljad, nt karusmari/rabarber).

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Gervin GV11: Saksa tüvi.

Sellel kiiresti kääritaval pärmil, mis toodab glütserooli õigel tasemel, on kaks erilist omadust.

Muntons GV11 Gervini veinipärm toodab erakordselt mahlakaid ja elegantse buketiga veine, eriti punaseid Beaujolais stiilis.

Teiseks võib see metaboliseerida kuni 30% mis tahes õunhappest, mis on virde sees.

Seega on pärm väga kasulik, kui puuviljapõhi nt. õunad, karusmarjad, rabarberid võivad olla üle happe, suure õunhappe sisaldusega.

Mõeldud 23 liitrile.

Ostukorv12
GV9 - White wine yeast-0
-
+
Roostevabast terasest spiraaljahuti Braumeister 20-0
-
+
Automaatne pudelitäitja-0
-
+
Spraymalt Extra Dark 500g-0
-
+
Karedus mõõtmise ribad (vesi), 10tk-0
-
+
Klaasist mõõtesilinder 500ml-0
-
+
-
+
Saflager S-189 (500g)-0
-
+
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
GV7 - Restart yeast-0
-
+
SafCider AS-2, 5g-0
-
+
Proovivõtu pipett 3ml-0
-
+
Vahesumma
273,47 
Kokku
273,47 
Jätka ostlemist
12
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88