GV11 – Red fruit wine yeast, 5g

Ideaalne punastele puuvilja veinidele. Kiire käärimine. Alkoholitaluvus 16%.

Sort D (kõrge happesusega puuviljad, nt karusmari/rabarber).

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Gervin GV11: Saksa tüvi.

Sellel kiiresti kääritaval pärmil, mis toodab glütserooli õigel tasemel, on kaks erilist omadust.

Muntons GV11 Gervini veinipärm toodab erakordselt mahlakaid ja elegantse buketiga veine, eriti punaseid Beaujolais stiilis.

Teiseks võib see metaboliseerida kuni 30% mis tahes õunhappest, mis on virde sees.

Seega on pärm väga kasulik, kui puuviljapõhi nt. õunad, karusmarjad, rabarberid võivad olla üle happe, suure õunhappe sisaldusega.

Mõeldud 23 liitrile.

Ostukorv15
GV8 - Red table wine yeast, 5g-0
-
+
-
+
Viinhape VINOFERM Tartrol 100g-0
-
+
-
+
Saflager S-189 (500g)-0
-
+
Kohatäide
-
+
VINOFERM hapetesegu 100g-0
-
+
-
+
CO2 balloon 16g 10tk-0
-
+
BRAGMAN 48 Universal pärm, 135g-0
-
+
Muntons karboniseerimisdropsid 160g / 80 tk-0
-
+
-
+
Õllepärm Safale BE-256 11,5g-0
-
+
Vahesumma
182,21 
Kokku
182,21 
Jätka ostlemist
15
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88