GV6 – Light dessert wine yeast, 5g

Kergetele dessertveinidele loodud puuviljane pärm, mis töötab alates +5°C. Soovitatav kasutada koos toitainetega. Alkoholitaluvus 16%.
Pärmil on lille- ja puuvilja omadused.

Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 09/2021

1,95 

Kirjeldus

Juhised:

Puista valmis veini pinnale, seda ei pea segama.

GV6/R2 Sauternese tüvi. Kotike 23L jaoks.

Muntons GV6 Gervini veinipärm: tõeline Sauternese pärm, mille on valinud Austraalia tuntud veinivalmistaja Brian Croser.

Lisage virdele veidi toitaineid, et vältida liigset lenduvat happesust.

Sobib puuvilja- ja lilleomadustega kvaliteetveinide valmistamiseks.

Kergemate magustoitveinide loomiseks võivad vahuveinid, kõrge alkoholisisaldusega 16%, aitab ka ummistunud käärimist taaskäivitada.

Ostukorv7
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
Aeraator BREWFERM-0
-
+
-
+
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 70-80%-0
-
+
Kooniline kääritusnõu Kellermeister 120L-0
-
+
Vahesumma
1,191,32 
Kokku
1,196,22 
Jätka ostlemist
7
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88