See kerge Lager on tüüpiline õlu Baierimaalt, ning on hästi tuntud kogu Saksamaal. Kergelt magus ja linnaselise alatooniga.
Alkoholi % 4 – 5
OG: 1.044 – 1.049
IBU: 20-23
Pärm: W-34/70
Humalad:
Hallertauer, Hallertauer Hersbrucker (4- kuni 6% alfa happed)
Linnased:
Pilsner linnas 90%
Acidulated linnas 5%
Carahell® 5%
Meskimine:
1. Sissemeskimine 50°C hoida 30minutit
2. 62°C puhkus 20 minutit
3. 72°C puhkus 20 minutit
4. Kuumutus 78°C ni
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90% humalaid lisatakse alguses ja 10% 5 minutit enne lõppu.
Kääritamine:
Algab 12°C juures. Lase vabalt tõusta 14°C ni. Laagerdamine 3 nädalat 3°C juures.