Safbrew S-33 (11,5g)

Doseerimine:
Esmasel kääritusel: 50 – 80g/ 100L.
Pudelis järelkääritamisel: 2,5 -5,0 g/ 100L.
Soovitatav käärimise temperatuur: 15C-20C.

1,79 

Kirjeldus

Väga populaarne pärm, mis annab väga head säilivuse omadused kui ka tervikliku tulemuse. See pinnakäärituse pärm tootab head maitset ja on kasutusel erinevate eriõllede kääritamisel (Belgia-tüüpi nisuõlled, Trappistid jne.). Veel sobib hästi pudeliõlledele. Annab suurepärase tulemuse kõrge alkoholisisaldusega õllede kääritamisel (7,5% või isegi kuni 11,5%). Settimine: keskmine. Final gravity: kõrge.

Ostukorv13
Saflager S-23 500g-0
-
+
Traatkaanega purk 3L-0
-
+
-
+
Sifoon "Steryl"-0
-
+
Safale S-04 500g-0
-
+
CO2 balloon 16g 10tk-0
-
+
Muntons Continental Lager 1,8kg-0
-
+
GV9 - White wine yeast-0
-
+
CO2 balloon 2kg-0
CO2 balloon 2kg110,00 
-
+
Traat šampanja korgile (mütsiga), 100tk-0
-
+
Klamber Steryl sifooni kinnitamiseks-0
-
+
Muntons Gold Docklands Porter 3kg-0
-
+
Vahesumma
341,64 
Kokku
341,64 
Jätka ostlemist
13
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88