Safbrew T-58 (11,5g)

Doseerimine:
Esmasel käärimisel: 50 – 80g/ 100L.
Pudelis järelkääritamisel: 2,5 -5,0 g/ 100L.
Käärimise temperatuur: 15C-20C

1,90 

Kirjeldus

Spetsiaalne pärm, mis on valitud estrilise, mõnevõrra piprase ja vürtsise mekiga tulemuse pärast. Sobib pudelis järelkääritamiseks ja annab suurepärase tulemuse kangete (8,5% või kuni 11,5%) õllede pruulimisel. Settimine: keskmine. Final gravity: kõrge.

Ostukorv4
Saflager S-189 (500g)-0
-
+
Muntons karboniseerimisdropsid 160g / 80 tk-0
-
+
Proovivõtu Pipett 50cm-0
-
+
Käärituskomplekt Braumeister 20l-0
-
+
Vahesumma
238,20 
Kokku
238,20 
Jätka ostlemist
4
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88