Saflager W-34/70 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Soovitatav käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,90 

Kirjeldus

See kuulus pärmi sort Saksamaalt Weihenstephanilt on kasutusel õlletööstustes kõikjal maailmas. Seda eriti tänu tema tehnoloogilistele omadustele. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Ostukorv7
Safbrew T-58 500g-0
-
+
Pudelite sildistaja FleXlabeller PE-Q-0
-
+
Kääritusnõu 30l Speidel-0
-
+
Saflager S-189 (11,5g)-0
-
+
-
+
Lehter filtriga 25cm-0
-
+
Alkoholomeeter ISO 4801 50-60%-0
-
+
Vahesumma
868,24 
Kokku
868,24 
Jätka ostlemist
7
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88