Saflager W-34/70 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Soovitatav käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,90 

Kirjeldus

See kuulus pärmi sort Saksamaalt Weihenstephanilt on kasutusel õlletööstustes kõikjal maailmas. Seda eriti tänu tema tehnoloogilistele omadustele. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Ostukorv6
Safale K-97 500g-0
-
+
Jahvatamine-0
Jahvatamine1,60 
-
+
Brewferm "Dunkel Bock"-0
-
+
-
+
Termomeeter käärmahutitele ja laagerdusnõudele-0
-
+
Väike densimeeter ühe skaalaga-0
-
+
Vahesumma
137,82 
Kokku
137,82 
Jätka ostlemist
6
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88