Saflager W-34/70 (11,5g)

Doseerimine: 80 kuni 120 g/ 100L kohta 12C-15C juures. Suurenda kogust alla 12C kääritamisel, 200-300 g/ 100L 9C juures.
Soovitatav käärimise temperatuur: 9C-15C, ideaalne 12C.

4,90 

Kirjeldus

See kuulus pärmi sort Saksamaalt Weihenstephanilt on kasutusel õlletööstustes kõikjal maailmas. Seda eriti tänu tema tehnoloogilistele omadustele. Settimine: kõrge. Final gravity: keskmine.

Ostukorv8
Safbrew S-33 500g-0
-
+
Kohatäide
-
+
BAG-in-box kilest kott 5l-0
-
+
Safbrew T-58 500g-0
-
+
Ameerika Tammelaastud "Muffins" Keskmine Röst 100g-0
-
+
Sildi juhik eraldi FleXlabeller-0
-
+
Pudelite sildistaja FleXlabeller PE-ET (automaatse templiga)-0
-
+
Termokapsel (tumepunane) 100tk-0
-
+
Vahesumma
2,887,27 
Kokku
2,887,27 
Jätka ostlemist
8
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88