GV10 – Light sparkling wine yeast

Ideaalne sparkling-tüüpi veinide valmistamiseks. Sobib nii valgetele kui roosade veinide valmistamiseks. Alkoholitaluvus 18,5%.

See pärm on väidetavalt seotud 70% šampanja tootmisega.

1,95 

Kirjeldus

Muntons GV10 Gervini veinipärmil on sarnased omadused nagu GV3 -l, kuid paljud professionaalsed veinivalmistajad peavad seda mõnevõrra paremaks.

Seda soovitatakse väga vahuveinide, magustoiduviinide valmistamiseks ja “kinni jäänud” käärimise taaskäivitamiseks.

Gervin GV10 kasutatakse kogu maailmas kvaliteetsete valgete ja roosade lauaveinide tootmiseks.

See on väärtuslik kõrge alkoholisisalduse tootmiseks kuni 18,5%.

Piserdage Gervin GV 10 veinipärmi valmistatud veinivirde pinnale, pole vaja segada.

Mõeldud 23 liitrile.

Ostukorv14
GV7 - Restart yeast-0
-
+
PREMIUM Chardonnay 5,3l-0
-
+
BRAGMAN Whisky 72g-0
-
+
-
+
-
+
Linnaseekstrakt "Bavarian Maibock"-0
-
+
-
+
Traat šampanja korgile, 100tk-0
-
+
Õllepärm Safale BE-256 11,5g-0
-
+
Kaltsiumkarbonaat Kalk 250 g-0
-
+
GV2 - Robust wine yeast-0
-
+
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
-
+
Vahesumma
125,75 
Kokku
125,75 
Jätka ostlemist
14
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88