GV10 – Light sparkling wine yeast

Ideaalne sparkling-tüüpi veinide valmistamiseks. Sobib nii valgetele kui roosade veinide valmistamiseks. Alkoholitaluvus 18,5%.

See pärm on väidetavalt seotud 70% šampanja tootmisega.

1,95 

Kirjeldus

Muntons GV10 Gervini veinipärmil on sarnased omadused nagu GV3 -l, kuid paljud professionaalsed veinivalmistajad peavad seda mõnevõrra paremaks.

Seda soovitatakse väga vahuveinide, magustoiduviinide valmistamiseks ja “kinni jäänud” käärimise taaskäivitamiseks.

Gervin GV10 kasutatakse kogu maailmas kvaliteetsete valgete ja roosade lauaveinide tootmiseks.

See on väärtuslik kõrge alkoholisisalduse tootmiseks kuni 18,5%.

Piserdage Gervin GV 10 veinipärmi valmistatud veinivirde pinnale, pole vaja segada.

Mõeldud 23 liitrile.

Ostukorv11
GV6 - Light dessert wine yeast, 5g-0
-
+
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
BRAGMAN Fruity 60g-0
-
+
-
+
Muntons Yorkshire Bitter 1,8kg-0
-
+
Linnaseekstrakt "Bamberg Rauch" (Suitsuõlu)-0
-
+
Šampanja kroonkorgid tihendiga, 29mm Roheline-0
-
+
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
-
+
-
+
Vahesumma
82,42 
Kokku
82,42 
Jätka ostlemist
11
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88