GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

Ostukorv9
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
Kääritus- ja säilitamismahuti RS-MO-0
-
+
BRAGMAN Whisky 72g-0
-
+
GV9 - White wine yeast-0
-
+
GV8 - Red table wine yeast, 5g-0
-
+
Roostevaba Ankur 50l-0
-
+
GV10 - Light sparkling wine yeast-0
-
+
Densimeeter kolme skaalaga õlu, vein ja siider-0
-
+
-
+
Vahesumma
402,15 
Kokku
402,15 
Jätka ostlemist
9
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88