GV8 – Red table wine yeast, 5g

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

1,95 

Kirjeldus

Sobib Bordeaux/ Claret tüüpi veinidele. Käärib temperatuuridel 18-30°C. Alkoholitaluvus 20%.

Selle Prantsuse pärmi valis INRA Narbonne’is, et täiendada punaste Bordeaux ‘(Claret) veinide tootmiseks kasutatud viinamarjade omadusi.

Kirjeldatud kui “aromaatset” pärmi, mis tekitab meeldiva ja püsiva aroomi.

Muntons GV8 Gervini veinipärm tekitab minimaalse vahutamise ja loob hea glütseroolitootmise.

See käärib kergesti temperatuurivahemikus 18-30 ° C.

.
Mõeldud 23 liitrile.

Parim enne: 07/2021

Ostukorv15
GV3 - Sparkling wine yeast, 5g-0
-
+
GV7 - Restart yeast-0
-
+
PREMIUM Chardonnay 5,3l-0
-
+
BRAGMAN Whisky 72g-0
-
+
-
+
-
+
Linnaseekstrakt "Bavarian Maibock"-0
-
+
-
+
Traat šampanja korgile, 100tk-0
-
+
Õllepärm Safale BE-256 11,5g-0
-
+
Kaltsiumkarbonaat Kalk 250 g-0
-
+
GV2 - Robust wine yeast-0
-
+
GV5 - White fruit wine yeast, 5g-0
-
+
-
+
Vahesumma
127,70 
Kokku
127,70 
Jätka ostlemist
15
Teenindame e-poe kaudu!

Nõu saab küsida telefonil 

56 22 00 88